Vår verksamhet i dag är framförallt fokuserad mot palliativ vård, så väl på avdelning som inom AsiH. Vi har även löpande uppdrag inom primärvården och våra kunder återfinns framförallt i Norra Stor Stockholm.

Sedan 18 år tillbaka bedriver vi även beredskapsskötersketjänst. Här är våra kunder kommunala och privata äldreboenden i Norra Stor Stockholm. 

Våra kunder tycker till

Sagt om Bemanningsspecialisten

Vi på Åkerby äldreboende har sedan 15 år tillbaka använt Bemanningsspecialisten för våra behov av beredskapssköterskor på kvällar, nätter och helger. Vi är mycket nöjda med den kompetens och kontinuitet som företaget erbjudit och ser fram emot fortsatt gott samarbete!

Till vår verksamhet inom AsiH Roslagen har vi det senaste året hyrt in resurser från Bemanningsspecialisten. Vi är mycket nöjda med kompetensen på de medarbetare vi får till oss och den goda kontinuiteten man erbjuder. Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete!

Min första kontakt med ledningen bakom Bemanningsspecialisten ligger ca 15 år tillbaka i tiden. Då jobbade jag som sjuksköterska på de företag som idag har blivit Bemanningsspecialisten. Det dåvarande bolaget hade en underentreprenad inom AsiH.

Idag har jag förmånen att ha fortsatt kontakt med bolaget då jag blev kvar inom AsiH som numera hyr in resurser från Bemanningsspecialisten. Vi är mycket nöjda med deras medarbetare som på ett professionellt och stabilt sätt utför sina uppdrag i vår verksamhet.