Några ord om Bemaningsspecialisten

Vilka vi är

image_1

Det som är viktigt för våra kunder är viktigt för oss

Bemanningsspecialisten har sitt ursprung från slutet av 90-talet. Verksamheten startade med bemanningsverksamhet inom vården i norra Stockholm. Kunderna var främst kommuner och landsting men även privata vårdgivare fanns bland de vi hjälpte.

När vi nu tar nya steg vidare in i nya områden så är det med stor glädje, stolthet och ödmjukhet vi gör detta. Vår ledstjärna har sen starten varit att kvalitet alltid går före kvantitet. Vi är ute efter långsiktiga relationer med våra kunder, vi hoppas du ser samma intresse i oss.
Därför är urvalet av de Konsultchefer vi jobbar med inom respektive bransch liksom valet av enskilda medarbetare otroligt viktigt.

Det som är viktigt för våra kunder är viktigt för oss.

Våra konsultchefer

Det är vi som gör jobbet åt dig

Pär Falk
Pär Falk
Pär Falk är ägare och grundare av Bemanningsspecialisten Falk & Partners AB. Pär

Varför välja bemanningsspecialisten?

Fördelarna med våra konsultchefer

01.

Vi har en bred kunskapsbasInom vård återfinns våra kunder såväl inom akutsjukvård som AsiH och primärvård. Våra uppdrag kan variera i omfattning från någon vecka till en längre tid.

läs mer

02.

Vi är flexiblaVi driver sedan 15 år tillbaka sjuksköterskeberedskap, vi erbjuder arbetsledarjour och bemanning. Vi finns alltid i tjänst, 365 dagar om året såväl under som utanför kontorstid.

läs mer

03.

Vi har ett brett kontaktnätVilket gör oss redo för många utmaningar. I samarbete med Rekryteringsspecialisten AB bedriver vi även rekryteringsverksamhet inom LifeScience och IT

läs mer

04.

Vi bryr ossDet som är viktigt för våra kunder är viktigt för oss. Öppenhet, kvalitét och engagemang är ledord i vår verksamhet och många års erfarenhet gör att vi vet hur viktigt det personliga mötet är.

läs mer