Att jobba som konsultchef är både spännande och utvecklande

Vi söker nu fler talanger! Läs mer om hur du kan ta nästa steg

Bemanningsspecialisten och Konsultchefer

På Bemanningsspecialisten bedriver vi bra bemanning där kunden står i fokus. Vi är ett gäng sjuksköterskor som med mer än 15 års erfarenhet av bemanning och företagsledning 2015 valde att starta nytt. Målet var att erbjuda något vi kände saknades; Väl fungerande bemanning, där kunden och människor alltid prioriteras före vinstintressen.

Bra bemanning innebär att jobba så nära människor som möjligt, något vi gör genom Konsultchefer. De jobbar nära sina kunder, förstår behoven, och har rätt förutsättningar att lösa dem. Vi står för administrationen vilket betyder att de kan lägga mer tid där det verkligen gör skillnad – i mötet mellan människor.

Våra kunder är fantastiskt nöjda, vi har växt sedan dag ett och vi behöver nu fler drivna Konsultchefer, kanske är det du?

om rollen

Som konsultchef jobbar man för att lösa kundens behov avseende bemanningsfrågor. Vissa uppdrag löser man själv genom sin egen kompetens. För andra rekryterar du in rätt personer. Nyckeln till våra nöjda kunder är den personliga rekryteringen, där du som konsultchef ansvarar för att finna dina egna medarbetare, medan vi sköter administration, löner och tar fullt arbetsgivaransvar.

vem vi söker

Som konsultchef har du en gedigen erfarenhet av din branch. Du kanske är sjuksköterska, lärare, eller kanske jobbar du i krogbranchen. Som konsultchef hos Bemanningsspecialisten har du en bred erfarenhet; du har många års erfarenhet och expertis i ditt fält, du har ett driv och vilja att jobba för kundens bästa, du är en naturlig ledare som vet att använda ditt breda kontaktnät för att lösa varje situation. Samtidigt jobbar du ofta mot olika kunder och anpassar dig lätt till nya situationer. Du vill ha möjlighet att använda din fulla potential och ser utvecklingsmöjligheterna inom din branch. Du är van att ta eget ansvar och driva dina egna projekt.

vad vi erbjuder

  • Mycket konkurrenskraftig ersättning
  • Möjligheten att jobba mycket eller lite, efter dina förutsättningar
  • Personlig coaching och utveckling
  • Frihet att planera din tid
  • Möjligheten att fylla en nyckelroll
  • Fullt arbetsgivaransvar

Låter det här som en passande utmaning ser vi fram emot att höra av dig!

Vill du starta upp utanför stockholm?

Vad drömmer du om? Sök konsultchef idag!

Idag finns vår verksamhet främst i Stockholmsområdet. Vet du att du har potentialen att etablera vår verksamhet på andra orter i Sverige så är vi redo att tillsammans ta första steget.

Kontakta oss